Douglas Smith

Douglas Smith

Douglas Smith
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.6.1985

Doğum Yeri: Ontorio, Kanada

Kanada asıllı Amerikalı oyuncu. Tam adı Douglas Alexander Smith'tir.

ABD'li bir öğretmen olan Terrea ve İngiliz film yapımcısı olan Maurice Smith'in oğlu olarak Toronto, Ontorio'da dünyaya geldi. Annesi, babasının 1980'lerde ürettiği birkaç filmde rol aldı. Ağabeyi Gregory Smith de kendisi gibi oyuncudur.

Filmografi

2017 The Bye Bye Man
2017 Bottom of the World
2016 Vinyl
2016 Miss Sloane
2015 Terminator Genisys
2014 Hard Drive
2014 Stage Fright
2014 Ouija
2013 The Boy who Smells like Fish
2013 Percy Jackson: Sea of Monsters
2012 Antiviral
2009 Someday We Will Get Married (Kısa Film)
2007 Remember the Daze
2006 Citizen Duane
2006 State's Evidence
2005 Rock the Paint
2005 Santa's Slay
2004 Sleepover
2003 Lock her Room (Kısa Film)
2003 Out There
2003 Hangman's Curse
2002 Trancers 6
2002 Partners in Action
1999 Blast from the Past
1997 The Death Game

Televizyon

2017 When We Rise
2013 Rookie Blue
2011 Margene's Blog
2010 Flashpoint
2009 Hawthorne
2006 Crossing Jordan
2006 Close to Home
2006 CSI: Crime Scene Investigation
2006 Big Love
2004 Everwood
2004 Joan of Arcadia
2004 The Guardian
2004 CSI: Miami
2003 Stuck in the Movie with You (TV Filmi)
2003 Cold Case
2001 Family Law
1998 The Outer Limits
1996 The X-Files

Görev Aldığı Yapımlar

Douglas Smith Fotoğrafları

Douglas Smith Haberleri

Portreler