Drake Doremus

Drake Doremus

Drake Doremus
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 29.3.1983

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Drake DePietro Doremus'tur. Like Crazy (2011), Equals (2015) ve Spooner (2009) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Endings, Beginnings
2018 Aşkın Algoritması
2017 Yenilik Tutkusu
2015 Equals
2013 Breathe In
2011 Like Crazy
2010 Douchebag
2009 Spooner
2006 Moonpie
2006 The Shirt (Kısa Film)
2006 Two (Kısa Film)

Televizyon

2012 The Beauty Inside (Mini Dizi)

Yapımcı

2019 Endings, Beginnings
2019 Love, Antosha (Belgesel)
2018 Aşkın Algoritması
2017 Yenilik Tutkusu

Senaryo

2019 Endings, Beginnings
2018 Aşkın Algoritması
2015 Equals
2013 Breathe In
2012 Destinée (Kısa Film)
2011 Like Crazy
2010 Douchebag
2009 Spooner (Kısa Film)
2006 Moonpie
2006 The Shirt (Kısa Film)

Oyuncu

2006 Mourning After (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Drake Doremus Fotoğrafları

Drake Doremus Haberleri

Portreler