Drew T. Pierce

Drew T. Pierce

Drew T. Pierce
Senarist, Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Birçok filminde kardeşi Brett Pierce ile birlikte çalışmıştır. The Wretched (2019), Deadheads (2011) ve Diktatörle Görüşme (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 The Wretched
2012 Smush! A DeadHeads Short (Kısa Film)
2011 Deadheads
2003 Secrets of Fenville

Yapımcı

2011 Deadheads
2004 Flames of Passion (Kısa Film)

Senaryo

2019 The Wretched
2012 Smush! A DeadHeads Short (Kısa Film)
2011 Deadheads

Oyuncu

1998 Symptoms (Kısa Film)
1997 Dog Gone (Kısa Film - Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Davetsiz, The Wretched, 2019, Yönetmen, Senarist

Drew T. Pierce Fotoğrafları

Drew T. Pierce Haberleri

Portreler