Duygu Çetinkaya

Duygu Çetinkaya

Duygu Çetinkaya
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.1.1986

Doğum Yeri: Denizli, Türkiye

Türk oyuncu.

Denizli'de doğmuştur. Babası asker olduğu için Ankara, İzmir, İstanbul, İskenderun'da yaşadı ve okudu. Annesi Gülsün Hanım şarkı sözü yazarlığı ve adliye muhabirliği yapmaktadır.

“Binbir Gece” dizisinde “Sezen İncioğlu” rolüyle ve Star TV’de yayınlanan “Firar” dizisindeki “Betül” karakteri ile yıldızı parladı. “Seni Bana Yazmışlar” adlı dizide “Cansu” karakterini canlandırdı. 2002 yılında Show TV‘nin düzenlemiş olduğu “Türkiye’nin Yıldızları” adlı yarışmaya katılmıştır. 2013 yılında Survivor Ünlüler–Gönüllüler ve 2015 Survivor All Star yarışmasına katılmıştır.

Filmografi

2017 Çat Kapı Aşk
2014 Çılgın Dersane 3
2011 Ya Sonra
2008 Çılgın Dersane Kampta
2008 Nekrüt (Bin Yirmi Beş)
2007 Çılgın Dersane
2007 Plajda Kız Tavlama Kılavuzu

Televizyon

2015 Survivor Türkiye 2015 - All Star
2014 Çılgın Dersane Üniversitede
2013 Survivor Türkiye 2013 - Ünlüler/Gönüllüler
2011 Seni Bana Yazmışlar
2011 Firar
2007 Cumhur Cemaat
2007 Binbir Gece
2004 Türkü Filmi

Görev Aldığı Yapımlar

Duygu Çetinkaya Fotoğrafları

Duygu Çetinkaya Haberleri

Portreler