Dwayne Cameron

Dwayne Cameron

Dwayne Cameron
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.10.1981

Doğum Yeri: Auckland, Yeni Zelanda

Yeni Zelandalı aktör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

İlk kez 1997 yılı yapımı Amazon High isimli TV filminde yer aldı. İlk sinema filmi 1998 yapımı One of Them! ve ilk dizisi ise 1999 yapımı A Twist in the Tale dizisidir.

Filmografi

2018 #211
2018 June (Kısa Film)
2017 McLaren (Belgesel)
2016 Nice Package
2014 Broken Hallelujah
2014 Whites Beach (Kısa Film)
2013 Holding the Sun (Kısa Film)
2013 Pleroma (Kısa Film)
2013 The Contender (Kısa Film)
2013 Home Alone (Kısa Film)
2012 Strongman: The Tragedy (Belgesel)
2012 The Last Stop (Kısa Film)
2012 A Dream... (Kısa Film)
2011 Antonio's Secret (Kısa Film)
2011 Desired
2011 Curry Munchers
2010 The Puzzle (Kısa Film)
2008 Waterbaby (Kısa Film)
2007 No Destination (Kısa Film)
2007 The Golden Age (Kısa Film)
2005 Cockle (Kısa Film)
2005 Eisley: I Wasn't Prepared (Kısa Video Film)
2003 The Locals
2003 Charlie Has a Face (Kısa Film)
1998 One of Them!

Televizyon

2017 American Playboy: The Hugh Hefner Story (Belgesel Dizi)
2014 Agent Anna
2013 Mr & Mrs Murder
2012 Cancerman: The Milan Brych Affair (Belgesel TV Filmi)
2011 Bliss (TV Filmi)
2011 Emilie Richards - Sehnsucht nach Sandy Bay (TV Filmi)
2009 The Cult
2009 Legend of the Seeker
2008 Kısa Filmland Street
2007 Power Rangers Operation Overdrive
2005 Power Rangers S.P.D.
2004 Power Rangers DinoThunder
2002 Street Legal
2002 Love Bites
2002 Dark Knight
2001 Mercy Peak
2000 Possum Hunter (TV Filmi)
1999 The Tribe
1999 A Twist in the Tale
1997 Amazon High (TV Filmi)

Senarist Olarak

2018 June (Kısa Film)
2013 Holding the Sun (Kısa Film)
2013 Pleroma (Kısa Film)
2003 Charlie Has a Face (Kısa Film)

Yönetmen Olarak

2018 June (Kısa Film)
2013 Holding the Sun (Kısa Film)
2013 Pleroma (Kısa Film)
2003 Charlie Has a Face (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2018 June (Kısa Film)
2013 Holding the Sun (Kısa Film)
2013 Pleroma (Kısa Film)
2003 Charlie Has a Face (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • 211, 2018, Oyuncu

Dwayne Cameron Fotoğrafları