Dylan O'Brien

Dylan O'Brien

Dylan O'Brien
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.8.1991

Doğum Yeri: New York, ABD

Amerikalı oyuncu, müzisyen ve yönetmen. 

MTV dizisi Teen Wolf'daki Stiles rolü ile tanınır. İlk filmi High Road'dur. 2012'de Jon Kasdan yönetmenliğinde, Britt Robertson ve Victoria Justice ile birlikte The First Time filminde başrol oynamıştır.

Hayatı ve kariyeri

O'Brien New York doğumludur. Babası kamera operatörü, annesi eski bir aktristir. On dört yaşındayken Youtube'a videolarını koymaya başladı. 2011'de Teen Wolf dizisinde Stiles karakterini canlandırmaya başlamıştır. Bu rol ile tanınmış ve çok sevilmiştir. Aynı zamanda Internship filminde Stuart karakterini canlandırmıştır. Dizideki oyunculuk başarısını sinema filmi olan The First Time'da da göstermiş ve kendisini kanıtlamıştır. The First Time'dan sonra The Internship filmlerinde New Girl adlı televizyon dizisinde yer almıştır. 2014 yılında başrolünde oynadığı The Maze Runner'da Thomas'ı canlandırmıştır. En yakın arkadaşı Teen Wolf dizi setinde tanıştığı, Scott McCall rolünü oynayan Tyler Posey'dir.

Filmografi

2018 Maze Runner: The Death Cure
2017 American Assassin
2016 Deepwater Horizon
2015 Maze Runner: The Scorch Trials
2014 The Maze Runner
2013 The Internship
2012 The First Time
2011 High Road
2011 Charlie Brown: Blockhead's Revenge (Kısa Film)

Televizyon

2013 New Girl
2011 Teen Wolf

Web

2013 First Dates with Toby Harris (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Dylan O'Brien Fotoğrafları

Dylan O'Brien İle İlgili Haberler

Portreler