Dylan Sprouse

Dylan Sprouse

Dylan Sprouse
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.8.1992

Doğum Yeri: Arezzo, İtalya

İtalyan oyuncu.

Tam adı Dylan Thomas Sprouse'tür. Cole isminde kendisi gibi oyuncu olan bir de ikiz kardeşi vardır. Astronotun Karısı (1999), Zack ve Cody Güvertede (2008-2011), Zack ve Cody'nin Lüks Yaşamı (2005-2008) ve Süper Baba (1999) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Turandot
2020 After We Collided
2020 Tyger Tyger
2019 Kygo Feat. Valerie Broussard: Think About You (Kısa Video)
2019 Kingdom Hearts III (Video Oyunu - Seslendirme)
2019 Carte Blanche (Kısa Film)
2019 Daddy (Kısa Film)
2018 Banana Split
2017 Total War: Warhammer II (Video Oyunu - Seslendirme)
2017 Dismissed
2010 Kung Fu Magoo (Seslendirme)
2009 Wizards on Deck with Hannah Montana (Video)
2008 Snow Buddies (Video - Seslendirme)
2008 Adventures in Appletown (Video)
2007 Wish Gone Amiss (Video)
2007 The Prince and the Pauper: The Movie (Video)
2007 That's So Suite Life of Hannah Montana (Video)
2006 Holidaze: The Christmas That Almost Didn't Happen (Video - Seslendirme)
2005 Piggy Banks
2005 Disney Channel Stars: A Dream Is a Wish Your Heart Makes (Kısa Film)
2004 Aldatan Yürek
2003 Just for Kicks
2003 Apple Jack (Kısa Film)
2002 The Master of Disguise
2002 I Saw Mommy Kissing Santa Claus
2002 Eight Crazy Nights (Seslendirme)
2001 Diary of a Sex Addict (Video)
1999 Süper Baba
1999 Astronotun Karısı

Televizyon

2020 dewlover420's Vloog
2011 Zack ve Cody Güvertede
2011 The Suite Life Movie (TV Filmi)
2010 Bizim Rock Grubu
2010 Bir Çift Kral
2009 Waverly Büyücüleri
2009 Hannah Montana
2008 Zack ve Cody'nin Lüks Yaşamı
2007 Yay Me! Starring London Tipton
2006 Tam Raven'a Göre
2006 Şaşkın İmparatorun Okulu (Mini Dizi - Seslendirme)
2001 The Nightmare Room
2001 That '70s Show
1998 MADtv
1998 Grace Under Fire

Görev Aldığı Yapımlar

Dylan Sprouse Fotoğrafları

Dylan Sprouse Haberleri

Portreler


Vizyondakiler