Ebru Cündübeyoğlu

Ebru Cündübeyoğlu

Ebru Cündübeyoğlu
Oyuncu

Ölüm Tarihi: 10.9.1974

Doğum Yeri: Türkiye

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan sanatçı bazı özel tiyatrolarda görev yaptı.1997 yılında sinemaya başlayan Cündübeyoğlu, Deli Yürek dizisindeki 'Avukat Ayşegül' rolü ile geniş seyirci kitlesine ulaştı. TRT ve özel televizyon kanallarında dizi filmlerde ve sinemada rol alan sanatçı radyocu Güçlü Mete ile evli ve Duru isminde bir kızı vardır.

Rol aldığı tiyatro oyunları:
Deliler
Çalı Kuşu
Kibarlık Budalası
Yalandan Kim Ölmüş
Fehim Paşa Konağı

Filmografi:
Gülüm - 1997
Deli Yürek - 1999
Koçum Benim - 2002
Çınaraltı - 2003
Omuz Omuza - 2004
Gizli Patron - 2006
Kuzey Rüzgarı - 2007
Şöhret Okulu - 2007
Yalancı Romantik - 2008
Hakan Bey - 2011
Kalbim Seni Seçti - 2011
Avrupa Avrupa - 2012

Görev Aldığı Yapımlar

Ebru Cündübeyoğlu Fotoğrafları

Ebru Cündübeyoğlu Haberleri

Portreler