Ebru Özkan

Ebru Özkan

Ebru Özkan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.11.1978

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk model ve oyuncu.

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi mezunudur. Hanımın Çiftliği (2009), Şahin Tepesi (2018) ve Çınar Ağacı (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı
2015 Rüzgârın Hatıraları
2011 Çınar Ağacı

Televizyon

2020 Hekimoğlu
2018 Şahin Tepesi
2017 Paramparça
2014 Not Defteri
2012 Hayatımın Rolü
2011 Hanımın Çiftliği
2006 Gözyaşı Çetesi (Mini Dizi)
2006 Kabuslar Evi: Bir Kış Masalı (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ebru Özkan Fotoğrafları

Ebru Özkan Haberleri

Portreler