Ece Baykal

Ece Baykal

Ece Baykal
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.12.1963

Doğum Yeri: Türkiye

Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Filmografi

2017 Cin Çeşmesi
2016 Nefrin
2015 Siccin 2
2009 Yüreğine Sor

Televizyon

2015 Küçük Gelin
2014 Kurtlar Vadisi
2013 Aşk Emek İster
2013 Hayat Dediğin
2012 Dinle Sevgili
2011 Elde Var Hayat
2009 Arka Sıradakiler
2009 Arka Sokaklar
2008 İpsiz Recep
2008 Kendi Okulumuza Doğru
2008 Gece Gündüz
2008 Akasya Durağı
2007 Oğlum İçin
2007 Doktorlar
2006 Kaybolan Yıllar
2006 Hayat Türküsü
2006 Ezo Gelin
2006 Can (TV Filmi)
2005 Ihlamurlar Altında
2005 Beyaz Gelincik
2005 Anadolu Efsaneleri - Dikilitaş Efsanesi (TV Filmi)
2003 Kurtlar Vadisi
2003 Hayat Bilgisi
2002 Beşik Kertmesi

Görev Aldığı Yapımlar

Ece Baykal Fotoğrafları

Ece Baykal İle İlgili Haberler

Portreler