Ece Edibe Baykal

Ece Edibe Baykal

Ece Edibe Baykal
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.12.1961

Doğum Yeri: Afganistan

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Babasının işi gereği bulundukları Afganistan doğdu. İlkokul ve ortaokulu Almanya’da okudu ve Türkiye’de okul hayatına devam etti. Oyunculuğa 1990 yılında tiyatro ile başladı. Şu an hala tiyatro, dublaj, dizi ve sinema projelerine devam etmektedir.

Filmografi

2018 Tutsak
2018 Siccin 5
2017 Cin Çeşmesi
2017 Nefrin
2015 Siccin 2
2009 Yüreğine Sor

Televizyon

2013 Küçük Gelin
2014 Kurtlar Vadisi Pusu
2013 Aşk Emek İster
2013 Hayat Dediğin
2012 Dinle Sevgili
2011 Muhteşem Yüzyıl
2011 Elde Var Hayat
2009 Arka Sıradakiler
2008 İpsiz Recep
2008 Kendi Okulumuza Doğru
2008 Gece Gündüz
2008 Akasya Durağı
2007 Oğlum İçin
2007 Doktorlar
2006 Kaybolan Yıllar
2006 Hayat Türküsü
2006 Ezo Gelin
2006 Can (TV Filmi)
2006 Arka Sokaklar
2005 Ihlamurlar Altında
2005 Beyaz Gelincik
2005 Anadolu Efsaneleri - Dikilitaş Efsanesi (TV Filmi)
2005 Kurtlar Vadisi
2003 Hayat Bilgisi
2002 Beşik Kertmesi

Görev Aldığı Yapımlar

Ece Edibe Baykal Fotoğrafları

Ece Edibe Baykal Haberleri

Portreler