Ece İrtem

Ece İrtem

Ece İrtem
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.1.1991

Doğum Yeri: Sivas, Türkiye

Türk oyuncu.

İstanbul Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü Opera Şan Ana Sanat Dalı Bölümü’nden mezun olmuştur. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Ece İrtem; ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Kaçak Gelinler dizisi ile yaşamıştır. O Hayat Benim, Şeref Meselesi, Kertenkele Yeniden Doğuş ve Yeni Gelin gibi dizilerde rol almıştır. 2020 yılı yapımı Zengo ilk sinema deneyimidir.

Filmografi

2020 Zengo

Televizyon

2018 Yeni Gelin
2018 Payitaht Abdülhamid
2016 Kertenkele Yeniden Doğuş
2014 Şeref Meselesi
2014 O Hayat Benim
2014 Kaçak Gelinler

Görev Aldığı Yapımlar

Ece İrtem Fotoğrafları

Ece İrtem Haberleri