Ece Müderrisoğlu

Ece Müderrisoğlu

Ece Müderrisoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.12.1980

Doğum Yeri: Mersin, Türkiye

Türk oyuncu.

Haliç Üniversitesi tiyatro Ana Sanat Dalı Bölümü’nde eğitim almıştır. Günümüzde Kara Sevda dizisi’nde Zehra karakterini canlandıran Ece Müderrisoğlu Abuzer Nasıl Kurtulur, Küçük Adam Ne Oldu Sana, Azizname ve Kafkas Tebeşir Dairesi gibi tiyatro çalışmalarının içerisinde yer almıştır. 2014 yılı yapımı Unutursam Fızılda filmiyle ilk kez sinemayla ve 2015 yılında Evli ve Öfkeli dizisiyle de televizyonla tanışmıştır.

Filmografi

2019 Fırtına Murat En Uzun Gece
2015 Pinhan
2014 Unutursam Fısılda

Televizyon

2018 Ters Manyel
2016 Kara Sevda
2015 Evli ve Öfkeli

Görev Aldığı Yapımlar

Ece Müderrisoğlu Fotoğrafları

Ece Müderrisoğlu Haberleri