Ed Oxenbould

Ed Oxenbould

Ed Oxenbould
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.6.2001

Doğum Yeri: Melbourne, Avustralya

Avustralyalı oyuncu.

Ziyaret (2015), Aleksander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün (2014) ve Paper Planes (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Yangın Yeri
2017 The Butterfly Tree
2016 Güvenli Mahalle
2015 Ziyaret
2014 Aleksander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Paper Planes
2013 The Amber Amulet (Kısa Film)
2012 All God's Creatures (Kısa Film)
2012 Julian (Kısa Film)

Televizyon

2017 Fireside Chat with Esther
2015 Chevy (TV Filmi)
2015 Comedy Bang! Bang!
2014 Soul Mates
2014 Puberty Blues
2012 Tricky Business
2011 Underbelly

Görev Aldığı Yapımlar

Ed Oxenbould Fotoğrafları

Ed Oxenbould Haberleri

Portreler