Ed Skrein

Ed Skrein

Ed Skrein
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.3.1983

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz rapçi ve aktör. 

Tam adı Edward George Skrein'dir. Game of Thrones, The Transporter Refueled ve Deadpool filmlrindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Naked Singularity
2019 Midway
2019 Maleficent: Mistress of Evil
2019 Born a King
2019 Alita: Savaş Meleği
2018 Black Swan Theory (Kısa Film)
2018 Sokağın Dili Olsa
2018 Tau
2018 Patrick 
2018 In Darkness
2018 Tau
2018 Alita: Battle Angel
2018 If Beale Street Could Talk
2018 Born a King
2016 Deadpool
2016 The Model
2015 Sword of Vengeance
2015 Tiger House
2015 Kill Your Friends
2015 The Transporter Refueled
2014 Northmen: A Viking Saga
2013 Goldfish (Kısa Film)
2012 Piggy
2012 Ill Manors
2012 Çevik Kuvvet

Televizyon

2013 The Tunnel
2013 Game of Thrones

Yönetmen

2018 Little River Run (Kısa Film)

Senaryo

2018 Little River Run (Kısa Film)

Diskografi

2007 The Eat Up

Görev Aldığı Yapımlar

Ed Skrein Fotoğrafları

Ed Skrein Haberleri

Portreler