Eda Ece

Eda Ece

Eda Ece
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.6.1990

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu. Tam adı Ede Ece Uzunalioğlu'dur.

Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. 2011 yılında Show Tv'de yayınlanan Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başladı. 2013 yılında Kızım İçin sinema filminde oynadı. TRT 1'de yayınlanmakta olan Beni Böyle Sev dizisinin yeni sezonunda Zeyno karakteriyle diziye dahil olmuştur. 2015 yılında Kocan Kadar Konuş sinema filminde oynadı ve Show TV'de yayınlanan İlişki Durumu: Karışık dizisinde oynadı. 2016 yılında Kocan Kodar Konuş: Diriliş ve Görümce sinema filmlerinde oynadı. 

Filmografi

2017 Yol Arkadaşım
2017 Salur Kazan: Zoraki Kahraman
2016 Kocan Kadar Konuş: Diriliş
2016 Görümce
2016 Deli Dumrul
2015 Husband Factor: Resurrection
2013 Kızım İçin
2010 Mahpeyker Kösem Sultan

Televizyon

2017 Ali Ekber Cevahir
2016 Mahrumlar (TV Filmi)
2015 İlişki Durumu: Karışık
2014 Beni Böyle Sev
2013 Pis Yedili
2011 Adını Feriha Koydum
2007 Bez Bebek
2004 Aşkın Mucizeleri
2003 Hayat Bilgisi
2002 Mihriban

Görev Aldığı Yapımlar

Eda Ece Fotoğrafları

Eda Ece İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler