Eddie Huang

Eddie Huang

Eddie Huang
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.03.1982

Doğum Yeri: Washington DC, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Bienvenue chez les Huang (2015), Huang's World (2013) ve The After Party (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Boogie
2018 The After Party
2003 Bitch, Please! (Kısa Film)
2002 Under One Roof

Televizyon

2020 Embrace (TV Filmi)
2015 Bienvenue chez les Huang

Yönetmen

2021 Boogie
2003 Bitch, Please! (Kısa Film)

Yapımcı

2003 Bitch, Please! (Kısa Film)

Televizyon

2017 Huang's World (Belgesel)
2015 Bienvenue chez les Huang

Senaryo

2021 Boogie
2003 Bitch, Please! (Kısa Film)

Televizyon

2017 Huang's World (Belgesel)
2015 Bienvenue chez les Huang

Görev Aldığı Yapımlar

  • Boogie, 2021, Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Eddie Huang Fotoğrafları