Eddie Jackson

Eddie Jackson

Eddie Jackson
Oyuncu

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu, senarist ve yapımcı.

Taht Oyunları (2011), Cold Blooded Love (2021) ve Vikingler (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Zemblanity (Kısa Film)
2021 Kurye
2017 Red Room
2017 L'homme qui inventa Noël
2016 The Spark (Kısa Film)
2016 The Last Frame (Kısa Film)
2015 Dog Eat Dog (Kısa Film)
2014 The Light of Day
2014 Gold
2013 Bridge Station (Kısa Film)
2013 Normal (Kısa Film)
2012 A House of Cards (Kısa Film)
2011 Promised Land (Kısa Film)
2008 You're Only What I See Sometimes (Kısa Film)

Televizyon

2017 Sucking Diesel
2017 Acceptable Risk (Mini Dizi)
2016 Taht Oyunları
2016 Ripper Street
2016 Reign: Le Destin d'une reine
2016 Dawn (TV Filmi)
2013 Vikingler
2010 The Guards

Yapımcı

2013 Normal (Kısa Film)
2012 A House of Cards (Kısa Film)

Senaryo

2013 Normal (Kısa Film)
2012 A House of Cards (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kurye, Geal, 2021, Oyuncu

Eddie Jackson Fotoğrafları

Eddie Jackson Haberleri