Edip Tutal

Edip Tutal

Edip Tutal
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.5.1979

Doğum Yeri: Mardin, Türkiye

Türk oyuncu.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Arka Sokaklar (2007), Köprü (2006) ve Yalancı Romantk (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Sir-Ayet 2
2018 Beyaz Hüzün
2006 Maskeli Beşler: Irak
2005 Organize İşler

Televizyon

2011 Fatmagül'ün Suçu Ne?
2009 Papatyam
2009 Aşk Bir Hayal
2009 Yalancı Romantik
2008 Süper Babaanne
2008 Gece Sesleri
2008 Akasya Durağı
2008 Adanalı
2007 Ölümsüz Kahramanlar
2007 Arka Sokaklar
2007 Kuzey Rüzgarı
2006 Yalancı Yarim
2006 Sahte Prenses
2006 Köprü
2006 Karınca Yuvası
2006 Karagümrük Yanıyor
2006 Hacı
2006 Binbir Gece
2005 Ihlamurlar Altında
2005 Beşinci Boyut

Görev Aldığı Yapımlar

Edip Tutal Fotoğrafları

Portreler