Edoardo Pesce

Edoardo Pesce

Edoardo Pesce
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.9.1979

Doğum Yeri: Roma, İtalya

İtalyan aktör.

Dogman (2018), Cuori puri (2017) ve AmeriQua (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Il colpo del cane
2019 Non sono un assassino
2019 Io sono Mia
2018 Dogman
2018 Incline al benessere: forse perde la salute cercandola (Kısa Film)
2017 Niente di Serio
2017 A Christmas Carol (Kısa Film)
2017 Cuori puri
2017 Fortunata
2017 La verità, vi spiego, sull'amore
2016 In bici senza sella
2016 Tommaso
2016 Il Ministro
2016 Assolo
2015 Varicella (Kısa Film)
2015 Se Dio vuole
2014 Amori elementari
2013 Di lavoro si muore (Kısa Film)
2013 Pasolini, la verità nascosta
2013 Il terzo tempo
2013 Ganja Fiction
2013 AmeriQua
2012 Viva l'Italia
2011 Alice (Kısa Film)
2010 20 sigarette
2008 L'amore non esiste (Kısa Film)
2006 Francesco per sempre (Kısa Film)

Televizyon

2018 Il cacciatore
2017 C'era una volta Studio Uno (Mini Dizi)
2015 Super Italian Family (TV Filmi)
2014 I Cesaroni
2014 Non è mai troppo tardi (TV Filmi)
2013 Roles
2013 Ultimo 4 - L'occhio del falco (TV Filmi)
2013 Un matrimonio (Mini Dizi)
2011 Sarò sempre tuo padre (TV Filmi)
2010 Romanzo criminale - La serie
2010 Due imbroglioni e mezzo (Mini Dizi)
2007 La squadra
2007 Un medico in famiglia

Görev Aldığı Yapımlar

Edoardo Pesce Fotoğrafları

Portreler