Eduard Fernández

Eduard Fernández

Eduard Fernández
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.8.1964

Doğum Yeri: Barselona, İspanya

İspanyol aktör.

Tam adı Eduardo Fernández Serrano'dur. El Niño (2014), El hombre de las mil caras (2016) ve Alatriste (2006) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 La hija de un ladrón
2019 Mientras dure la guerra
2018 Todos lo saben
2017 Perfectos desconocidos
2016 La noche que mi madre mató a mi padre
2016 El hombre de las mil caras
2016 1898. Los últimos de Filipinas
2015 Truman
2015 Sara a la fuga (Kısa Film)
2015 Lejos del mar
2015 Felices 140
2014 El Niño
2014 Murieron por encima de sus posibilidades
2014 Marsilya
2014 Los ausentes
2014 Con la boca cerrada (Kısa Film)
2013 Todas las mujeres
2013 Gente en sitios
2012 Una pistola en cada mano
2012 Şanslı Sayılar
2012 Miel de naranjas
2012 Como estrellas fugaces
2011 İçinde Yaşadığım Deri
2010 Pa negre
2010 La mosquitera
2010 Biutiful
2009 Tres dies amb la família
2009 Luna caliente
2009 Flores negras
2009 Amores locos
2008 Üçüncü Gün
2008 La noche que dejó de llover
2008 El vestido
2008 Che 2 - Gerilla
2006 Gracias (Video)
2006 Ficció
2006 Alatriste
2005 Obaba
2005 Hormigas en la boca
2005 El método
2004 Cosas que hacen que la vida valga la pena
2003 La simetría (Kısa Film)
2003 En la ciudad
2003 El misterio Galíndez
2002 Smoking Room
2002 El embrujo de Shanghai
2001 Son de mar
2001 La voz de su amo
2001 Fausto 5.0
2000 El portero
1999 Zapping
1999 Los lobos de Washington
1998 Déjeme que le cuente (Kısa Film)
1994 Souvenir

Televizyon

2017 La zona
2013 Descalç sobre la terra vermella (Mini Dizi)
2011 14 d'abril. Macià contra Companys (TV Filmi)
2010 Todas las mujeres
2010 La princesa de Éboli (Mini Dizi)
2001 El comisario
2000 Sota el signe de...
2000 Andorra. Entre el torb i la Gestapo (Mini Dizi)
1998 Laura
1998 Dues dones (TV Filmi)
1997 Nova ficció
1997 El show de la Diana
1995 Pedralbes Centre
1995 La Lloll
1995 Estació d'enllaç
1995 ¡Vaya día!
1994 Poble Nou
1992 Orden especial
1989 Ya semos europeos
1987 El bigote de Babel
1986 Planeta Imaginari

Görev Aldığı Yapımlar

Eduard Fernández Fotoğrafları

Eduard Fernández Haberleri