Eduardo Gondell

Eduardo Gondell

Eduardo Gondell
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1961

Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin

Arjantinli oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

La Gallina Turuleca (2019), Un hijo genial (2003) ve Valentina, la película (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 La Gallina Turuleca

Televizyon

2012 30 días juntos (Mini Dizi)
2011 Historias de la primera vez (Mini Dizi)

Yapımcı

2005 Paraíso Rock (TV Dizisi)

Senaryo

2019 La Gallina Turuleca
2008 Valentina, la película

Oyuncu

2009 Boogie, el aceitoso (Seslendirme)
1985 Resmi Tarih

Görev Aldığı Yapımlar

Eduardo Gondell Fotoğrafları