Efekan Can

Efekan Can

Efekan Can
Oyuncu

Türk oyuncu.

Bilecik Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü mezunudur. Atölye Craft’ta oyunculuk eğitimi almıştır. Halen İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitütüsü'nde Tedarik Zinciri ve Yönetimi üzerine Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir. Oyunculuk kariyerine 2017 yılında Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle başlamıştır. 2020 yılı yapımı Tam Kafadan - Karavana ilk uzun metraj film deneyimidir.

Filmografi

2020 Tam Kafadan - Karavana

Televizyon

2020 Öğretmen
2019 Azize
2018 Tam Kafadan (Mini Dizi)
2017 Ufak Tefek Cinayetler

Görev Aldığı Yapımlar

Efekan Can Fotoğrafları