Efsun Akkurt

Efsun Akkurt

Efsun Akkurt
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.2.1988

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Müjdat Gezen Konservatuvarı mezunudur. Bir Küçük Eylül Meselesi (2014), Arka Sokaklar (2013) ve Sahipli (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Sir-Ayet: Ölü Doğan
2020 Araf 4: Meryem
2016 Berzah: Cin Alemi
2015 Siccin 2

Televizyon

2017 Sahipli
2016 Hayatımın Aşkı
2014 Paramparça
2014 Elif
2014 Bana Artık Hicran De
2014 Bir Küçük Eylül Meselesi
2013 Arka Sokaklar
2013 Yalan Dünya
2013 Unutmamam Seni
2013 Gönül Hırsızı
2013 Osmanlı Tokadı
2012 Huzur Sokağı
2011 Kuzey Güney

Görev Aldığı Yapımlar

Efsun Akkurt Fotoğrafları

Efsun Akkurt Haberleri