Eili Harboe

Eili Harboe

Eili Harboe
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.8.1994

Doğum Yeri: Stavanger, Norveç

Norveçli aktris. 

Joachim Trier'in filmi Thelma filmindeki performansıyla beğeni topladı ve tanındı. 

25 Kasım 2017'de 32. Mar del Plata Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu dalında Gümüş Astor ödülünü kazandı.

Filmografi

2017 Askeladden - I Dovregubbens hall
2017 Thelma
2015 Doktor Proktors tidsbadekar
2015 Bølgen
2014 Autumn Harvest (Kısa Film)
2013 Kyss meg for faen i helvete
2012 Familia Orheim

Görev Aldığı Yapımlar

Eili Harboe Fotoğrafları