Elena Lyadova

Elena Lyadova

Elena Lyadova
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.12.1980

Doğum Yeri: Morshansk, Rusya

Rus aktris.

Tam adı Elena Igorevna Lyadova'dır. 2002 yılında Moskova Mikhail Shchepkin Yüksek Tiyatro Okulu'ndan mezun oldu. Elena (2011), The Geographer Drank His Globe Away (2013), Leviathan (2014) ve Orlean (2015) filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Dovlatov
2018 Zamanın Sınırında
2016 Day to ...
2015 Orlean
2014 Leviathan
2013 The Geographer Drank His Globe Away
2012 Solo saxophone
2011 Elena
2009 Tambourine, Drum
2005 Dreaming of Space
2005 Pavlov's Dog
2005 Soldier's Decameron

Televizyon

2018 McMafya
2015 Treason (Mini Dizi)
2013 Lucky (TV Filmi)
2013 Ashes
2012 Collectors
2012 Separation
2011 Heartbeat (Mini Dizi)
2011 I'll waitv
2010 When Ledum bloom (TV Filmi)
2010 Rat (TV Filmi)
2010 Blizzard (Mini Dizi)
2010 Captivity passion (TV Filmi)
2009 The Brothers Karamazov
2009 Return of Sinbad
2009 Disappeared (Mini Dizi)
2009 Lyubka (TV Filmi)
2009 Moscow courtyard
2008 Protection
2007 Lenin's Testament

Görev Aldığı Yapımlar

Elena Lyadova Fotoğrafları

Elena Lyadova Haberleri

Portreler