Elif Çakman

Elif Çakman

Elif Çakman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.5.1978

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal ve Sahne Sanatları bölümleri mezunudur. Yerden Yüksek (2010-2011), Kocamın Ailesi (2014-2015) ve Tatlı İntikam (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Bina

Televizyon

2020 Zümrüdüanka
2019 Kardeş Çocukları
2017 Çoban Yıldızı
2016 Tatlı İntikam
2015 Ulan İstanbul
2015 Kocamın Ailesi
2013 Galip Derviş
2010 Yerden Yüksek
2007 Geniş Zamanlar

Görev Aldığı Yapımlar

Elif Çakman Fotoğrafları

Elif Çakman Haberleri

Portreler