Elif Nur Kerkük

Elif Nur Kerkük

Elif Nur Kerkük
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.2.1986

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Elif Nur Kerkük Mançuhan'dır. Marmara Üniversitesi Sinema-TV Bölümü mezunudur. Mezun olmasının ardından oyunculuk dersleri aldı. Asi, Gece Gündüz, Çıplak Gerçek, Bir Yusuf Masalı, Yol Arkadaşım, Gece Gündüz dizilerinde, reklamlarda ve Çarşı Pazar sinema filminde rol aldı. Böcek ve La adlı kısa filmlerin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendi. Sanat yönetmenliğini de yaptığı La filmi, 19. Ankara Film Festivali’nde En İyi Kurmaca Film seçildi.

Filmografi

Oyuncu Olarak

2018 Babamın Ceketi
2014 Çarşı Pazar

Televizyon

2014 Bir Yusuf Masalı
2012 Çıplak Gerçek
2009 Yol Arkadaşım
2008 Gece Gündüz
2008 Asi

Yönetmen Olarak

2007 La (Kısa Film)
2007 Böcek (Kısa Film)

Senarist Olarak

2007 La (Kısa Film)
2007 Böcek (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2007 La (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Elif Nur Kerkük Fotoğrafları

Elif Nur Kerkük Haberleri

Portreler