Elif Sevinç

Elif Sevinç

Elif Sevinç
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.8.2005

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

2016 yılında Hayat Şarkısı dizisiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Birçok reklam projesinde yer alan oyuncu Peri (2019), Keloğlan (2018) ve Hayat Şarkısı (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır. Halen BKM Güldüy Güldüy Show ekibinde oyunculuk yapmaya devam etmektedir.

Filmografi

2019 Peri
2018 Keloğlan

Televizyon

2019 Kızım
2017 Bu Şehir Arkandan Gelecek
2016 Hayat Şarkısı

Görev Aldığı Yapımlar

Elif Sevinç Fotoğrafları

Elif Sevinç Haberleri

Portreler