Elit Andaç Çam

Elit Andaç Çam

Elit Andaç Çam
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.8.1988

Doğum Yeri: Malatya, Türkiye

Türk oyuncu.

Malatya’da doğdu. Lise çağlarında İzmir’e taşındılar. İlk gençlik dönemi İzmir’de geçen başarılı oyuncu üniversite okumak için Ankara’ya gitti. ODTÜ Sosyoloji bölümünden mezun olan Elit ardından İstanbul’a gelip Kadir Has Üniversitesi’nde oyunculuk masterını tamamladı.

İkincikat ve Mekan Artı'da oyunculuk yapmaktadır. 80'lerde Lubunya Olmak, Sahmeran'ın Bacakları, Barselo oyunlarında yer almıştır.

Filmografi

2018 Şaşkınlar Çetesi
2017 Sofra Sırları

Televizyon

2016 Gülümse Yeter
2015 Yaz'ın Öyküsü
2014 Aşkın Bedeli
2013 Fatih

Görev Aldığı Yapımlar

Elit Andaç Çam Fotoğrafları

Elit Andaç Çam Haberleri

Portreler