Elizabeth Berkley

Elizabeth Berkley

Elizabeth Berkley
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.6.1972

Doğum Yeri: Farmington Hills, Michigan, ABD

Amerikalı oyuncudur. 

1995 yapımı Show Girls adlı erotik-dram filmi ile yıldızı parlamıştır. Kanadalı aktör Corey Sevier ile başrolü paylaştığı 2003 yapımı dram-gerilim filmi Student Seduction 'da başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Filmografi
1987 : Frog (TV) : Kathy
1988 : Platinum Blonde
1992 : Saved by the Bell (Sauvés par le gong) : Hawaiian Style (TV) : Jessie Spano
1993 : Raven (TV) : Deborah
1994 : L'As des aventuriers: Bandit au Far West (Bandit: Bandit Goes Country) (TV) : Beth
1994 : Molly & Gina : Kimberly Sweeny
1994 : Saved by the Bell (Sauvés par le gong) : Weddgin in Las Vegas (TV) : Jessie Spano
1995 : Les Aventuriers de la rivière sauvage (White Wolves II: Legend of the Wild) : Crystal
1995 : Showgirls : Nomi Malone
1996 : Le Club des ex (The First Wives Club) : Phoebe LaVelle
1997 : Armitage III : Poly Matrix (video) : Naomi Armitage (voix)
1997 : Une vraie blonde (The Real Blonde) : Tina
1998 : The Taxman : Nadia Rubakov
1998 : Random Encounter : Alicia 'Allie' Brayman
1999 : Africa : Barbara Craig
1999 : Last Call : Helena
1999 : Tail Lights Fade : Eve
1999 : Kazanma Hırsı (Any Given Sunday) : Mandy Murphy
2000 : Becoming Dick (TV) : Maggie
2001 : The Elevator (TV) : Celeste
2001 : Le Sortilège du scorpion de jade (The Curse of the Jade Scorpion) : Jill
2001 : Tequila rapido (The Shipment) : Candy Colucci
2002 : Ambition fatale (Cover Story) : Samantha Noble
2002 : Oncle Roger (Roger Dodger) : Andrea
2003 : Control Factor (TV) : Karen Bishop
2003 : Detonator : Jane Dreyer
2003 : Séductrice malgré elle (Student Seduction) (TV) : Christie Dawson
2003 : Moving Malcolm : Liz Woodward
2005 : New York Section Criminelle(2005) Sezon 5, TV
2005 : Threshold : premier contact(2005) Sezon 1, TV
2007 : Derrière les apparences(2007)
2008 : Meet Market : Linda
2009 : Donnie Darko 2 : L'Héritage du sang : Trudy
2009 : The L Word (2009) Sezon 6, TV : Kelly Wentworth

Görev Aldığı Yapımlar

Elizabeth Berkley Fotoğrafları

Elizabeth Berkley Haberleri

Portreler