Elizabeth Debicki

Elizabeth Debicki

Elizabeth Debicki
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 24.8.1990

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız aktris.

Babası Polonyalı, annesi ise İrlanda asıllıdır. 5 yaşındayken Melbourne, Avustralya'ya taşındılar. Küçük yaşlarda baleyle ilgilendi. Tiyatro geçmeye karar verene kadar bale yaptı. Huntingtower School'da drama ve İngilizce derslerinde üstün başarı elde etti ve 2007 yılında buradan yüksek derece ile mezun oldu. 2010 yılında Melbourne Üniversitesi'nin Victoria Sanat Koleji'nde drama eğitimi aldı.

2011 yapımı A Few Best Men rol aldığı ilk filmidir. 2015 yapımı Macbeth ve Kod Adı: U.N.C.L.E. filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Guardians of the Galaxy Vol. 3
2018 Vita and Virginia
2018 Dul Kadınlar
2018 Flopsy Turvy (Kısa Film - Seslendirme)
2018 Cloverfield Paradoksu
2018 Öykü
2017 Tavşan Peter (Seslendirme)
2017 7 from Etheria
2017 Breath
2017 Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (Seslendirme)
2017 Galaksinin Koruyucuları 2
2015 Everest
2015 Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Macbeth
2013 Gödel Incomplete (Kısa Film)
2012 Muhteşem Gatsby
2011 A Few Best Men

Televizyon

2019 Lovecraft Country
2016 The Kettering Incident
2016 The Night Manager
2014 Rake

Görev Aldığı Yapımlar

Elizabeth Debicki Fotoğrafları

Elizabeth Debicki Haberleri