Ella Balinska

Ella Balinska

Ella Balinska
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.10.1996

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Londra'daki Sanat Eğitim Okulu, Guildford Oyunculuk Okulu ve Combat Performans Akademisi'nde oyunculuk eğitimleri aldı. Midsomer Murders (1997), A Modern Tale (2017) ve Charlie'nin Melekleri (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Charlie's Angels
2017 10 Men & Gwen (Kısa Film)
2017 A Modern Tale
2017 Clover (Kısa Film)
2017 Tiers of the Tropics (Kısa Film)
2017 Room (Kısa Film)
2016 Hunted (Kısa Film)
2015 Thanatos (Kısa Film)
2015 Junction 9

Televizyon

2019 The Athena
2018 Midsomer Murders
2018 Casualty

Görev Aldığı Yapımlar

Ella Balinska Fotoğrafları

Ella Balinska Haberleri

Portreler