Ella Purnell

Ella Purnell

Ella Purnell
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.9.1996

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz aktris.

Never Let Me Go (2010), Maleficent (2014) ve Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Churchill
2017 Access All Areas
2016 The Legend of Tarzan
2016 Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
2015 Cyberbully (TV Filmi)
2014 Maleficent
2014 Wildlike
2013 Kick-Ass 2
2011 Candy
2011 Intruders
2010 Never Let Me Go
2010 Ways to Live Forever

Ödülleri

2015 Los Angeles Independent Film Festival - En İyi Kadın Oyuncu, Wildlike
2015 Gasparilla International Film Festival - En İyi Kadın Oyuncu Performansı, Wildlike
2015 Twister Alley International Film Festival - En İyi Kadın Oyuncu, Wildlike
2015 Myrtle Beach International Film Festival - En İyi Kadın Oyuncu, Wildlike
2015 Richmond International Film Festival - En İyi Kadın Oyuncu, Wildlike

Görev Aldığı Yapımlar

Ella Purnell Fotoğrafları

Ella Purnell Haberleri

Portreler