Ellen Dorrit Petersen

Ellen Dorrit Petersen

Ellen Dorrit Petersen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.12.1975

Doğum Yeri: Taf, Norveç

Norveçli aktris.

Shelley (2016), Aber Bergen (2016) ve Körlük (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Thelma
2017 Hjertestart
2016 Shelley
2015 Villmark 2
2014 Körlük
2013 Voice of Life (Kısa Film)
2012 Inn i mørket
2011 Fjellet
2010 Regele de pe Insula Diavolului
2010 Pax
2008 Iskyss
2008 Bulanık Sular
2008 Pionéren (Kısa Film)

Televizyon

2017 Grenseland
2016 Aber Bergen
2015 Frikjent
2012 Erobreren (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ellen Dorrit Petersen Fotoğrafları

Portreler