Élodie Yung

Élodie Yung

Élodie Yung
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.2.1981

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız film ve dizi oyuncusu.

Babası Kamboçyalı, annesi ise Fransızdır. Londra Müzik ve Drama Sanatları Akademisi mezunudur.

Filmografi

2017 The Hitman's Bodyguard
2016 Gods of Egypt
2015 Narcopolis
2014 10 Things I Hate About Life
2014 Still
2014 Believe (Kısa Film)
2013 G.I. Joe: Retaliation
2011 The Girl with the Dragon Tattoo
2010 Opération Casablanca
2010 Let Her (Kısa Film)
2009 District 13: Ultimatum
2008 Home Sweet Home
2007 Fragile(s)
2004 Les fils du vent

Televizyon

2017 The Defenders
2016 Of Kings and Prophets
2016 Daredevil
2009 Little Wenzhou (TV Filmi)
2007 Sécurité intérieure
2006 Les Bleus
2005 Mademoiselle Joubert
2002 La vie devant nous

Görev Aldığı Yapımlar

Élodie Yung Fotoğrafları

Élodie Yung Haberleri

Portreler