Emel Çölgeçen

Emel Çölgeçen

Emel Çölgeçen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.7.1976

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu, tiyatrocu ve sunucu.

İlk-orta-lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Okul yıllarında ilgi alanı dans üzerine olan sanatçı, lise eğitimden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesini kazandı. İkinci yılında fakülteden ayrılarak hayatının geri kalanına yön verecek olan Akademi İstanbul Tiyatro Bölümüne kayıt oldu. Çok iyi derecede İngilizce konuşabilen sanatçının hobileri arasında tenis, yüzme, boks, masa tenisi ve dans gelmektedir.

Filmografi

2017 Poyraz Karayel: Küresel Sermaye
2009 Ezber (Kısa Film)
2009 Tuzak
2008 Tramvay
2006 Sahne
2001 Istanbul New York

Televizyon

2018 Kalbimin Sultanı
2017 Kırlangıç Fırtınası
2015 Poyraz Karayel
2014 Böyle Bitmesin
2012 Sultan
2012 Köstebekgiller
2012 Geniş Aile
2011 Arka Sokaklar
2009 Kapadokya Düşleri
2007 Gece Gündüz
2008 Cennetin Çocukları
2007 Zeliha'nın Gözleri
2007 Ters Yüz
2007 Kara Duvak
2006 Sağır Oda
2004 Aliye
1994 Gülşen Abi
1994 Rock Cafe Yıldızlar Altında (TV Programı)

Tiyatro

2010 Malafa
2009 Pornografi
2007 9 Ay sON Gün
2006 Fırtına
2004 Süleyman ve Öbürsüler
2004 Mem ile Zin
2000 Onikinci Gece (oyun)
1999 Cimri (oyun)
1998 Cyrano de Bergerac
1998 Şeytanlar

Görev Aldığı Yapımlar

Emel Çölgeçen Fotoğrafları

Emel Çölgeçen Haberleri