Emile Hirsch

Emile Hirsch

Emile Hirsch
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.3.1985

Doğum Yeri: California, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Emile Davenport Hirsch'tür. Oyunculuğa 1990 yılında başlamıştır. Televizyon dizileriyle başlamış olduğu kariyerine filmlerle devam etmiştir. En çok bilinen filmleri Lords of Dogtown, The Emperor's Club, The Girl Next Door, Alpha Dog, ve Into the Wild. Dünyadaki temiz su ihtiyacı bilincini kazandırmak için 'Summit on the Summit' seferine katılarak Kilimanjaro Dağı'na tırmanmıştır.

Filmografi

2021 Trollhunters: Rise of the Titans (Seslendirme)
2021 Son
2021 Midnight in the Switchgrass
2021 American Night
2020 Trollhunters: Defenders of Arcadia (Video Oyunu - Seslendirme)
2020 The Comeback Trail
2020 Force of Nature
2019 Never Grow Old
2019 Bir Zamanlar... Hollywood'da
2019 Peel
2018 Freaks
2018 An Evening with Beverly Luff Linn
2018 The Outsider
2017 Walden, a Game (Video Oyunu - Seslendirme)
2017 Jay-Z: Legacy (Kısa Film)
2017 Feng huo fang fei
2017 All Nighter
2016 Vincent N Roxxy
2016 Otopsi
2015 Sadece Jim
2015 On Bin Aziz
2013 Yolların Prensi
2013 Son Kalan
2012 Yaşamın Kıyısı
2012 Vahşiler
2012 Sen Dünyaya Gelmeden
2011 Katil Joe
2011 Karanlık Saat
2009 Özgür Woodstock
2008 Speed Racer (Video Oyunu - Seslendirme)
2008 Hızlı Yarışçı
2008 Milk
2007 Soluduğum Hava
2007 Into the Wild
2006 Rehine
2005 Lords of Dogtown
2004 Komşu Kızı
2004 Hayali Kahramanlar
2003 The Mudge Boy
2002 The Dangerous Lives of Altar Boys
2002 İmparatorlar Kulübü

Televizyon

2020 Wizards (Seslendirme)
2020 Robot Chicken (Seslendirme)
2019 3Below: Tales of Arcadia (Seslendirme)
2018 Trollhunters (Seslendirme)
2013 Bonnie & Clyde (Mini Dizi)
2001 Wild Iris (TV Filmi)
1999 Two of a Kind
1999 The Pretender
1999 Promised Land
1999 Profiler
1999 NYPD Blue
1999 Genç Cadı Sabrina
1999 ER
1998 Players
1998 Houdini (TV Filmi)
1998 Gargantua (TV Filmi)
1997 Early Edition
1997 3rd Rock from the Sun
1996 Kindred: The Embraced

Görev Aldığı Yapımlar

Emile Hirsch Fotoğrafları

Emile Hirsch Haberleri