Emile Hirsch

Emile Hirsch

Emile Hirsch
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.3.1985

Doğum Yeri: California, ABD

ABD'li oyuncu. Tam adı Emile Davenport Hirsch'tür. Oyunculuğa 1990 yılında başlamıştır. Televizyon dizileriyle başlamış olduğu kariyerine filmlerle devam etmiştir. En çok bilinen filmleri Lords of Dogtown, The Emperor's Club, The Girl Next Door, Alpha Dog, ve Into the Wild. Dünyadaki temiz su ihtiyacı bilincini kazandırmak için 'Summit on the Summit' seferine katılarak Kilimanjaro Dağı'na tırmanmıştır.

Filmografi

2017 The Outsider
2017 I Am Heath Ledger
2016 Otopsi
2016 Vincent N Roxxy
2016 The Chinese Widow
2016 Otopsi
2016 All Nighter
2015 Ten Thousand Saints
2015 Just Jim
2014 Holbrook/Twain: An American Odyssey
2013 Yolların Prensi
2013 Son Kalan
2013 Bonnie and Clyde (TV Dizisi)
2012 Vahşiler
2012 The Motel Life
2012 Sen Dünyaya Gelmeden
2011 Katil Joe
2011 Karanlık Saat
2009 Özgür Woodstock
2009 X Games 3D: The Movie (Anlatıcı)
2008 Milk
2008 Hızlı Yarışçı
2007 The Air I Breathe
2007 Into the Wild
2006 Rehine
2005 Dogtown Lordları
2004 The Mudge Boy
2004 Komşu Kızı
2004 Imaginary Heroes
2002 İmparatorlar Kulübü
2002 Tehlikeli Hayaller
2001 Wild Iris

Görev Aldığı Yapımlar

Emile Hirsch Fotoğrafları

Emile Hirsch Haberleri