Emilio Gutiérrez Caba

Emilio Gutiérrez Caba

Emilio Gutiérrez Caba
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.9.1942

Doğum Yeri: Valladolid, İspanya

İspanyol sinema ve televizyon oyuncusu. Üniversitede felsefe okurken oyunculukla ilgilenmeye başladı.

Kariyer

Caba'nın profesyonel olarak ilk deneyimi 1962 yılında tiyatro ile oldu. Sinema kariyerine 1963'te başladı.

Ödüller

La Comunidad ve El Cielo Abierto'daki rolleri nedeniyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında iki Goya Ödülü kazandı.

Filmografi

2017 Neruda
2015 Spy Time
2015 Palm Trees in the Snow
2011 Cinco metros cuadrados
2010 Vidas pequeñas
2010 The Most Important Thing in Life Is Not Being Dead
2009 Luna calienteLuna caliente
2009 A Good Man
2007 La torre de Suso
2003 Bala Perdida
2002 Deseo
2001 El cielo abierto
2000 Y decirte alguna estupidez, por ejemplo, te quiero
2000 La comunidad
1998 Goya en Burdeos
1998 La primera noche de mi vida
1986 Werther
1984 Qué he hecho yo para merecer esto?
1983 Las bicicletas son para el verano
1982 La colmena
1975 Naked Therapy
1968 Cristina Guzmán
1967 Los chicos del Preu
1966 Nueve cartas a Berta
1965 La caza

Görev Aldığı Yapımlar

Emilio Gutiérrez Caba Fotoğrafları

Emilio Gutiérrez Caba Haberleri

Portreler