Emily Beecham

Emily Beecham

Emily Beecham
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.5.1984

Doğum Yeri: Manchester, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Daphne (2017), Hail, Caesar! (2016) ve The Thirteenth Tale (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Cruella
2019 Little Joe
2019 Kingdom (Kısa Film)
2019 Berlin, I Love You
2018 The Octopus Nest (Kısa Film)
2017 Daphne
2016 Hail, Caesar!
2014 Happy Birthday to Me (Kısa Film)
2013 Art Is...
2012 Animal Charm (Kısa Film)
2010 Basement
2009 The Wednesday Matinee Club (Kısa Film)
2009 The Calling
2007 Rise of the Footsoldier
2007 God's Wounds (Kısa Film)
2007 28 Hafta Sonra

Televizyon

2019 Into the Badlands
2014 The Musketeers
2014 The Village
2013 Blandings
2013 The Thirteenth Tale (TV Filmi)
2012 Damages
2012 Case Sensitive
2012 The Fear (Mini Dizi)
2011 The Runaway (Mini Dizi)
2010 Silent Witness
2010 Pulse (TV Filmi)
2009 The Street
2009 Merlin
2009 Unforgiven (Mini Dizi)
2008 Lewis
2008 Tess of the D'Urbervilles (Mini Dizi)
2007 The Innocence Project
2007 The Bill
2007 Party Animals
2007 New Tricks
2007 Agatha Christie's Marple
2006 Afterlife
2006 Bon Voyage (Mini Dizi)

Video Oyunu (Seslendirme)

2008 Mirror's Edge

Görev Aldığı Yapımlar

Emily Beecham Fotoğrafları

Emily Beecham Haberleri

Portreler