Emily Claeys

Oyuncu

Doğum Yeri: ABD

ABD'li aktris.

İndiana Üniversitesi mezunudur. Daha çok kısa filmlerde rol almıştır. Adaline ilk uzun metraj filmidir. Adaline (2015), Pete'in All-Stars (2015) ve Desire (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2015 Sweet Marie (Kısa Film)
2014 Binge Drinker (Kısa Film)
2013 Misdirected (Kısa Film)
2016 The Mountain King (Kısa Film)
2015 Pete's All-Stars
2015 Adaline
2014 Foolhardy (Kısa Film)
2013 Imperfection (Kısa Film)
2012 Betrayed (Kısa Film)
2012 Desire (Kısa Film)
2011 Anya (Kısa Film)
2010 Autumn Rose Deep Red (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar