Emily Robinson

Emily Robinson

Emily Robinson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.10.1998

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li aktris, yapımcı ve yönetmen.

Kariyerine altı yaşında model olarak başladı. İlk kez 2007 yılında Guiding Light dizisiyle kamera karşısında yer almıştır. İlk filmi ise 2017 yılı yapımı Bir Zamanlar Venedik'te filmidir.

Filmografi

2018 Private Life
2018 Eighth Grade
2018 Behold My Heart
2017 Crowbar Smile (Kısa Film)
2017 Once Upon a Time in Venice
2017 Unicorn Store
2016 Dreamcatcher (Kısa Film)
2016 Virgin Territory (Kısa Film)
2016 Broken Vows
2016 Intervene (Kısa Film)
2014 The Stowaway (Kısa Film)
2014 A Day in LA (Kısa Video Filmi)
2011 A New York Fairy Tale (Kısa Film)
2010 Love Me Tender (Kısa Film)

Televizyon

2016 Girl Meets World
2015 Criminal Minds
2015 Rizzoli & Isles
2015 Transparent
2014 A.N.T. Farm
2014 Scorpion
2014 Transparent
2013 The Following
2012 Person of Interest
2012 CSI: NY
2007 Guiding Light
2007 Saturday Night Live

Görev Aldığı Yapımlar

Emily Robinson Fotoğrafları

Portreler