Emir Hadzihafizbegovic

Emir Hadzihafizbegovic

Emir Hadzihafizbegovic
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.8.1961

Doğum Yeri: Tuzla, Bosna-Hersek

Bosnalı film, tiyatro ve televizyon oyuncusu. 

Baba İş Dünyasında (1985), Remake (2003), Sigorta (2003), Günler ve Saatler (2004), Sınır Karakolu (2006), Grbavica (2006), Armin (2006), Balkanlar'da Herhangi Bir Adamın Ölümü (2012), These Are the Rules (2014) ve Gündelik Yaşamımız (2015) gibi 50'den fazla filmde yer aldı.

Filmografi

2017 Men Don't Cry
2015 Žaba
2015 Smrdljiva bajka
2015 Our Everyday Life
2014 Quiet People
2014 The Kids from the Marx and Engels Street
2014 These Are the Rules
2013 Circles
2013 Falsifier
2013 Odumiranje
2013 Čefurji raus!
2013 Children of the Sun
2012 Vegetarian Cannibal
2012 Death of a Man in the Balkans
2012 Šanghaj
2012 Led
2011 Stanje šoka
2010 Neke druge priče
2009 Metastases
2009 Buick Riviera
2009 The Blacks
2009 Donkey
2008 Snow
2008 The Tour
2008 Vidimo se u Sarajevu (Kısa Film)
2007 Armin
2007 It's Hard to be Nice
2006 Grbavica
2006 The Border Post
2006 The Melon Route
2006 All for Free
2005 First Class Thieves
2005 Well Tempered Corpses
2005 Prva plata (Kısa Film)
2005 Ram za sliku moje domovine (Kısa Belgesel Film)
2004 Days and Hours
2003 Remake
2003 Fuse
2003 Summer in the Golden Valley
2003 42 ½ (Kısa Film)
1992 Prokleta je Amerika
1990 Stanica običnih vozova
1990 Hajde da se volimo 3
1989 Hajde da se volimo 2
1987 Život radnika
1985 Ada
1985 When Father Was Away on Business
1985 Ovni in mamuti

Televizyon

2011 Turneja
2011 Dva smo svijeta različita
2010 Luda kuća
2007 Odmori se, zaslužio si
2007 Lud, zbunjen, normalan
2006 Naša mala klinika
2006 Tata i zetovi
2005 Bitange i princeze
2005 Večernja škola: Povratak upisanih
2004 Crna hronika
2003 Viza za budućnost
2002 Obećana zemlja
2001 Borac (TV Filmi)
1999 Nepitani (TV Filmi)
1989 Specijalna redakcija
1988 Ćao, ćao, bambina! (TV Filmi)
1986 Vrijeme prošlo
1985 Audicija (TV Filmi)
1984 Veliki talenat (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Emir Hadzihafizbegovic Fotoğrafları