Emir Khalilzadeh

Emir Khalilzadeh

Emir Khalilzadeh
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1981

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

İran asıllı Türk senarist ve yönetmen.

1981’de İzmir’de dünyaya gelen Khalilzadeh, yetenekli reklam ve klip yönetmenidir. Hadise, Mustafa Ceceli, Kolpa, Müslüm Gürses, Gökçe'ye, Zeynep Casalini, Mustafa Sandal, Grup Seksendört gibi daha birçok ismin kliplerine imza atmıştır. 

Filmografi

Yönetmen

2020 Adanış: Kutsal Kavga
2019 2 Gisht Mjaltë
2017 Eski Sevgili: Kaderin Cilvesi
2016 Müthiş Bir Film
2016 Adam mısın!
2014 Çılgın Kamp

Televizyon

2018 Servet
2017 Siyah Beyaz Aşk
2017 Sevda'nın Bahçesi

Senaryo

2016 Müthiş Bir Film

Görev Aldığı Yapımlar

Emir Khalilzadeh Fotoğrafları

Emir Khalilzadeh Haberleri

Portreler