Emir Özden

Emir Özden

Emir Özden
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.10.1996

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü ve Kadir Has Üniversitesi mezunudur. Bilmemek (2019), Poyraz Karayel (2015) ve Umuda Kelepçe Vurulmaz (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Bilmemek

Televizyon

2017 Kanatsız Kuşlar
2017 Umuda Kelepçe Vurulmaz
2015 Poyraz Karayel
2014 Not Defteri
2012 Böyle Bitmesin
2012 Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam

Görev Aldığı Yapımlar

Emir Özden Fotoğrafları

Emir Özden Haberleri

Portreler