Emjay Anthony

Emjay Anthony

Emjay Anthony
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 1.6.2003

Doğum Yeri: Florida, ABD

ABD'li oyuncu.

CBS filmi Applebaum (2012), Fox dizileri Entourage (2004) ve Rake (2014): Grey's Anatomy (2005) ve The Mentalist (2008) dizileri ile tanınmıştır.

Filmografi

2018 Replicas
2017 Eyvah Annem Dağıttı 2
2016 Incarnate
2016 Eyvah Annem Dağıttı
2016 Orman Çocuğu (Seslendirme)
2015 Yılbaşı Kabusu
2015 Kuralsız
2014 Şef
2013 No Ordinary Hero: The SuperDeafy Filmi
2009 İlişki Durumu: Karmaşık
2015 Insurgent: The Others - Cast and Characters (Kısa Video)
2015 Insurgent Unlocked: The Ultimate Behind the Scenes Access (Belgesel Video)

Televizyon

2017 What Would Diplo Do?
2016 Donald Trump's The Art of the Deal: The Filmi (TV Filmi)
2015 Members Only (TV Filmi)
2014 Rake
2013 The Mentalist
2012 Applebaum (TV Filmi)
2012 Grey's Anatomy
2014 Home & Family

Görev Aldığı Yapımlar

Emjay Anthony Fotoğrafları

Emjay Anthony Haberleri

Portreler