Emma Bellomy

Emma Bellomy

Emma Bellomy
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.12.1986

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li aktris. 

Tam adı Emma Jean Bell'dir. The Walking Dead dizisinde canlandırdığı Amy karakteriyle tanınmıştır. Bell, gerilim-korku filmi Final Destination 5'te başrol oynadı.

Filmografi

2019 Plus One
2017 Different Flowers
2016 The Good Ones (Kısa Film)
2016 Scratch (Kısa Film – Yalnız Yönetmen)
2016 Byoutiful (Kısa Film)
2016 A Quiet Passion
2015 Ne vedem în Valhalla
2014 Bipolar
2013 The Food Ditty (Kısa Video Filmi)
2013 Life Inside Out
2012 Breaking Wind
2011 Son Durak 5
2011 New Romance (Kısa Film)
2010 Hatchet II
2010 Frozen
2010 Elektra Luxx
2008 Death in Love
2007 The Favor
2007 New York City Serenade
2007 Gracie

Televizyon

2017 Kevin
2017 Designated Survivor
2017 Flip the Script (Mini Dizi)
2016 Rizzoli & Isles
2016 Relationship Status
2016 American Horror Story
2013 Dallas
2012 Arrow
2012 Midnight Sun (TV Filmi)
2011 CSI: Miami
2011 Reconstruction (TV Filmi)
2010 The Walking Dead
2009 Mesaje de dincolo
2009 Dollhouse
2009 Dogaustu
2007 Lege si Ordine
2006 The Bedford Diaries
2004 Schimbul trei
2004 Lege si ordine: Brigada speciala

Görev Aldığı Yapımlar

Emma Bellomy Fotoğrafları

Portreler