Emma Dib

Emma Dib

Emma Dib
Oyuncu

Doğum Yeri: Guatemala

Guatemalalı oyuncu.

Annelerimiz (2019), Crónicas chilangas (2009) ve Leona (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Annelerimiz
2018 Preludio a una Siesta
2018 Leona
2012 No quiero dormir sola
2009 Crónicas chilangas
2008 Más bonita que tú (Kısa Film)
2007 Párpados azules
2005 Desdentado desde entonces (Kısa Film)
2001 Circosis (Kısa Film)
2001 Esto no es un sueño (Kısa Film)
1995 En cualquier parte del mundo

Filmografi

2018 El Secreto (TV Filmi)
2010 Capadocia

Görev Aldığı Yapımlar

  • Annelerimiz, Nuestras Madres / Our Mothers, 2019, Oyuncu

Emma Dib Fotoğrafları