Emma Harvey

Emma Harvey

Emma Harvey
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.8.1995

Doğum Yeri: Kanada

Kanadalı şarkıcı ve oyuncu.

Bucky (2016), Doktorlar (2016) ve K-12 (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 K-12
2017 Melanie Martinez: Mad Hatter (Kısa Film)
2015 Remembering Amy (Kısa Film)
2015 It Was Sunny the Day I Killed Her (Kısa Film)
2013 Geek Assassin (Kısa Film)
2012 It's a Girl (Kısa Film)
2011 I'm 14 and I Hate the World (Kısa Film)

Televizyon

2016 Doktorlar
2016 Bucky
2013 The Slattery Street Crockers

Görev Aldığı Yapımlar

  • K-12, 2019, Oyuncu

Emma Harvey Fotoğrafları