Emmanuel Salinger

Emmanuel Salinger

Emmanuel Salinger
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.5.1964

Doğum Yeri: Blois, Fransa

Fransız oyuncu, senarist ve yönetmen. 

Die Wache (1992), Vergiß nicht, daß du sterben mußt (1995) ve Vergiß mich (1994) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2016 Ma maison (Kısa Film)
2016 Planetarium
2015 La plage (Kısa Film)
2015 Par accident
2015 Les filles (Kısa Film)
2015 Marguerite et Julien
2012 Je ne suis pas mort
2011 Au cas où je n'aurais pas la palme d'or
2011 Entre chien et loup (Kısa Film)
2011 Yaşam Savaşı
2010 Le sentiment de la chair
2010 Low Cost
2009 La grande vie
2008 Unversprochenes Land
2007 La clef
2007 Très bien, merci
2005 Belhorizon
2004 R.A.S. (Kısa Film)
2004 Triple agent
2002 La voix de Luna (Kısa Film)
2000 Nisan Devrimi
2000 Karşı Pencere
1999 Vive le premier de mai (Kısa Film)
1999 Kill by Inches
1996 Der schöne Sommer
1996 Ich und meine Liebe
1996 Mirek n'est pas parti
1995 Vergiß nicht, daß du sterben mußt
1995 101 gece
1994 Bête de scène (Kısa Film)
1994 Vergiß mich
1994 Die Bartholomäusnacht
1994 Große Kleine
1994 Des feux mal éteints
1993 Sauve-toi
1992 Die Wache
1991 Das Leben der Toten
1989 Dis-moi oui, dis-moi non (Kısa Film) 

Televizyon

2014 Autopsie d'un mariage blanc (TV Filmi)
2014 Niemand weiss davon (TV Filmi)
2012 La mouette (TV Filmi)
2012 L'affaire Gordji, histoire d'une cohabitation (TV Filmi)
2011 Deux flics sur les docks
2007 Joséphine, ange gardien
2006 Sartre, l'âge des passions (TV Filmi)
2005 Venus und Apoll
2000 Le baptême du boiteux (TV Filmi)
1998 L'histoire du samedi
1996 Les enfants du mensonge (TV Filmi)
1996 Maigret
1994 Rêveuse jeunesse (TV Filmi)
1993 Le secret d'Elissa Rhaïs (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Emmanuel Salinger Fotoğrafları